Bateri untuk alat pendengaran berbeza dengan bateri untuk peralatan kecil. Ukurannya ditentukan dengan jelas, kebanyakan daripadanya tidak mengandungi merkuri - ini penting untuk sambungan tanpa wayar peranti dengan telefon pintar.

Pusat Audiologi "Saya Mendengar!" menawarkan untuk membeli produk berjenama Phonak, Widex, Siemens Signia dan Aurica. Dalam koleksi kami, anda akan menemui bateri dari keempat-empat saiz - No. 675, No. 13, No. 312 dan No. 10.

Bateri apa yang ada di dalam peranti

Bateri zink dibahagikan kepada empat jenis - dari segi saiz dan kuasa. Mereka mudah dibezakan dengan pengekodan warna pada bungkusan..

 • No. 675 - dengan tanda biru. Peranti terbesar dan paling berkuasa. Mereka digunakan dalam peranti untuk kehilangan pendengaran yang mendalam. Produk menjimatkan dan selesa: ia bertahan selama satu setengah hingga tiga minggu.
 • No. 13 - dengan tanda oren. Sesuai untuk unit belakang telinga yang standard dan model telinga yang kuat. Pastikan operasi peranti selama satu hingga dua minggu.
 • No. 312 - dengan tanda coklat. Direka untuk peranti in-ear standard dan untuk unit belakang telinga dengan penerima jauh. Jangka hayat satu unit adalah sehingga satu setengah minggu.
 • No. 10 - dengan tanda kuning. Pilihan untuk peranti intra-saluran, berfungsi dari 3 hingga 7 hari.

Berapa lama bateri di alat pendengaran? Itu bergantung pada seberapa kerap anda menggunakan peranti: sesuaikan kelantangan, ubah program. Semakin kuat penguatnya, semakin cepat caj habis digunakan..

Cara menukar bateri dalam unit

Menukar bateri di earhook

Semua pengeluar menandakan pelbagai saiz dengan warna tertentu. Biru - untuk jenis 675, oren - untuk 13, coklat - untuk 312 dan kuning - untuk 10. Ini membantu mengelakkan kekeliruan dan membolehkan pengguna mencari bateri yang diingini dengan cepat.

Bateri Alat Bantu Dengar

Bateri udara-zink digunakan untuk menghidupkan alat bantu pendengaran. Permukaan bateri ditutup dengan filem pelindung. Untuk memulakan tindak balas kimia, filem harus dikeluarkan dan tunggu kira-kira satu minit. Selama ini, elemen akan mencapai kuasa penuh, dan energinya akan mencukupi untuk menggerakkan peranti.

Bateri untuk alat bantu dengar dihasilkan oleh Power one, Rayovac, Duracell dan lain-lain. Tidak ada perbezaan mendasar antara produk jenama ini, oleh itu elemennya sesuai untuk semua peranti.

Di laman web Pusat Pelangi Bunyi untuk pendengaran yang baik, anda sentiasa boleh membeli bateri zink-udara. Ukuran elemen ditentukan oleh pengekodan warna. Katalog mengandungi bateri dengan saiz berikut:

 • 10,
 • tiga belas,
 • 675,
 • 312.

Sekiranya anda tidak tahu bateri mana yang digunakan oleh alat pendengaran anda, hubungi perunding kami untuk mendapatkan bantuan..

Bateri simpanan untuk alat bantu pendengaran

Bateri untuk alat pendengaran harus disimpan pada suhu bilik, perlu untuk mengelakkan hipotermia unsur dan cahaya matahari langsung. Pengisian semula bateri udara zink dilarang.

Bateri Alat Bantu Dengar

Bateri Alat Bantu Dengar

Sebagai pembekal yang boleh dipercayai dari pasaran perubatan dan teknikal domestik, syarikat kami menjaga kelengkapan rangkaian produk yang ditawarkan, terus meningkatkan jumlah produk berkualiti. Bahagian ini menunjukkan bateri berkapasiti tinggi untuk alat bantu dengar dari pengeluar produk khusus yang terkemuka..

Melabel model bateri alat pendengaran yang popular

WarnaTajukMenggunakanKehidupan purata
P10Bateri terkecil (kecuali model P5 yang jarang digunakan). Digunakan dalam alat pendengaran di telinga.5-7 hari
P13Bateri untuk bekalan kuasa.10-15 hari
P312Direka untuk memberi tenaga telinga dan alat dengar.18-23 hari
P675Bateri yang kuat untuk menghidupkan implan dan peranti di belakang telinga.12-25 hari

Prinsip operasi bateri udara-zink

Cadangan penggunaan bateri zink oksida yang cekap.

 1. Akibat pengaktifan bateri melalui kontak udara, jangan buka filem pelindung sehingga bateri dimasukkan ke dalam peranti. Setelah bersentuhan dengan oksigen ambien, zink secara beransur-ansur mengoksidasi, memberikan muatan pada bateri. Sekiranya ini berlaku lebih awal daripada yang diperlukan, caj akan sia-sia.
 2. Apabila tidak menggunakan peranti, matikan - hanya buka ruang bateri.
 3. Sekiranya bateri tidak digunakan untuk waktu yang lama, disarankan untuk mengeluarkan bateri sepenuhnya dan simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
 4. Hayat bateri terjejas akibat hubungan dengan objek logam lain; Elakkan mengangkut bateri dengan kunci, duit syiling, dll..
 5. Jangan dedahkan bateri ke suhu tinggi atau rendah..

Perbandingan voltan operasi dengan bateri alkali konvensional dan udara zink

Berkat litar pengisian elemen yang difikirkan dengan baik, bateri alat bantu pendengaran dapat menggunakan 90% masa penyimpanan cas di dalamnya dengan selesa. Oleh kerana voltan yang dihasilkan oleh bateri sedemikian tetap, anda tidak perlu sentiasa menyesuaikan kepekaan alat pendengaran. Kelebihan inilah yang telah menggantikan jenis bateri tradisional untuk alat bantu pendengaran.

Berapa kerap anda memerlukan penggantian bateri di alat pendengaran anda?

Dalam kebanyakan kes, bekalan kuasa sekali pakai digunakan untuk peranti tersebut, yang tidak dapat digunakan kembali setelah habis sepenuhnya. Oleh itu, orang yang mempunyai alat peningkatan pendengaran sangat suka segera membeli bateri untuk alat pendengaran secara pukal. Ini mudah dan menguntungkan pada masa yang sama, kerana jumlah pembelian akan lebih rendah dan keperluan untuk pemerolehan seterusnya dapat dilupakan sebentar. Ngomong-ngomong, kami menawarkan syarat khas untuk kerjasama untuk syarikat, khususnya, kami menawarkan kemungkinan pembayaran ditangguhkan. Perincian - di bahagian khas laman web ini.

Beli bateri untuk alat pendengaran secara pukal

Pakar sangat mengesyorkan membeli bateri untuk alat pendengaran yang mempunyai sebutan khas. Pertama, mereka mempunyai kapasiti tinggi, yang bermaksud mereka akan bertahan lebih lama dan lebih baik, dan kedua, semasa pengembangan dan pengeluaran semua ciri rangkaian penguat alat bantu dengar jenama yang berbeza dipertimbangkan, oleh itu keserasian penuh dipastikan, dan kemungkinan kerosakan dihapuskan.

Sekiranya anda memiliki atau merupakan wakil rangkaian farmasi atau farmasi, anda mungkin semestinya berminat dengan tawaran kami. Syarikat kami membekalkan bateri mini untuk alat bantu dengar dalam jumlah besar dengan harga yang sangat kompetitif. Seperti yang anda ketahui, banyak orang mengalami masalah pendengaran. Terutama pendengaran akut dirasakan pada usia tua, ketika deria mengurangkan aktiviti mereka. Oleh itu, selalu ada permintaan untuk alat dengar kecil. Dan jika mereka ada di farmasi anda, ini bermakna anda dijamin akan meningkatkan penjualan dan, dengan itu, memperoleh keuntungan.

Katalog mengandungi beberapa spesies dari pengeluar yang berbeza. Sekiranya anda ingin mengetahui maklumat yang lebih terperinci mengenai maklumat tertentu, klik pada tajuk yang sesuai. Juga melalui telefon, pengurus kami sentiasa bersedia untuk berunding dengan anda.

Penyedia Bateri Alat Bantu Dengar yang Boleh dipercayai di Moscow

Alat bantu dengar miniatur hampir tidak dapat dilihat oleh pembicara. Berkat kehadiran mereka, seseorang yang mempunyai masalah pendengaran kembali ke kehidupan yang penuh. Peranti sedemikian dilengkapi dengan bateri miniatur, yang berkat seseorang untuk waktu yang lama secara praktikal tidak dapat merasakan ketidakselesaan dari adanya alat pendengaran kecil di auricle.

Salah satu pengkhususan utama syarikat kami adalah penyediaan bateri untuk alat bantu dengar, dan juga aksesori lain. Sekiranya anda berminat dengan teknik untuk meningkatkan fungsi pendengaran dan baterinya, anda boleh menghubungi kami.

Bateri Alat Bantu Dengar

Bateri untuk alat pendengaran dari semua jenis dan saiz. Hanya pengeluar terbaik, yang dipilih dengan menguji dan mengambil kira ulasan pelanggan, yang dijual. Petunjuk utama kualiti bateri adalah jangka hayat bateri mereka. Jenama Siemens (Jerman) dan Varta Power One (Jerman) adalah pemimpin dunia yang diakui menghasilkan produk berkualiti tinggi. Bateri udara-zink, perbezaan utama adalah saiz bateri. Terdapat empat ukuran (jenis): 10, 13, 312, 675. Warna pakej juga berbeza, misalnya, jenis 13 berwarna oren dan 675 berwarna biru. Bateri alat bantu dengar boleh dibeli di Moscow dan wilayah Persekutuan Rusia, dengan penghantaran dan pembayaran setelah penerimaan.

sluh shop.ru

Bateri untuk alat bantu dengar borong dan runcit dari 20 rubel. Untuk implan koklea dari 35 rubel. Penghantaran percuma dari 3000 sapu! Diskaun 10% untuk pelanggan instagram. Memperbaiki penghantaran ke seluruh Rusia 200 rubel!

Telefon: +7 963 727-78-80, E-mel: [email protected]

Mengenai produk dan perkhidmatan asal !

Penghantaran Tetap ke seluruh Rusia!

Potongan harga untuk pelanggan instagram!

Taip 13 bateri zink udara pr48 untuk alat bantu pendengaran

Bateri alat pendengaran jenis 13 digunakan untuk alat bantu pendengaran di belakang telinga. Bateri ini ditandakan dengan warna jingga pada bungkusan..
Beli bateri dengan harga yang kompetitif! Jaminan kualiti! Potongan harga untuk pelanggan tetap! Penghantaran percuma dari 3000 rubel.

Power One Varta adalah bateri alat pendengaran terbaik dan paling dipercayai di dunia.!

Kapasiti: 310 mAh

Bateri Duracell Activair Jerman - Pemimpin dalam Kestabilan dan Kegunaan Voltan.

Kapasiti: 300mAh

Dengan prestasi yang lebih baik, kapasiti bateri iCellTech melebihi 50 juta bateri setiap tahun.!

Kapasiti: 270 mA / j

Taipkan bateri zink udara 675 pr44 untuk alat bantu pendengaran

Bateri untuk alat bantu dengar berukuran 675 digunakan untuk alat bantu dengar moden yang kuat. Bateri ini mempunyai pengekodan biru pada pembungkusan. Rata-rata, 675 bateri bertahan dari 9 hingga 20 hari (bergantung pada alat bantu dengar dan kualiti bateri). Hanya bateri berkualiti tinggi yang terdapat dalam pelbagai pilihan kami. Potongan harga dari 120 keping!

Jangka hayat bateri yang panjang adalah disebabkan oleh teknologi yang dipatenkan menggunakan katod khas yang membolehkan anda menolak penggantian bateri yang kerap dan memastikan prestasi terbaik..

Kapasiti: 650 mA / j

Duracell Activair 675 terkenal dengan teknologi tenaga tinggi dengan pelekat EasyTab yang diperluas dan pembungkusan yang mudah digunakan untuk menyimpan bateri. Duracell selalu menjadi pilihan yang baik.!

Kapasiti: 650 mA / j

iCellTech - Pengilang mengkhususkan diri secara eksklusif dalam bateri untuk alat bantu dengar. iCellTech adalah reka bentuk berteknologi tinggi dengan harga rendah. Ini adalah generasi baru bateri udara zink.!

Kapasiti: 630 mAh

Taipkan bateri zink udara 10 pr70 untuk alat bantu pendengaran

Bateri untuk alat pendengaran berukuran 10 digunakan untuk alat bantu dengar intra-telinga yang padat. Bateri ini mempunyai pengekodan kuning pada pembungkusan. Rata-rata, bateri jenis 10 tahan dari 3 hingga 7 hari (bergantung pada alat bantu dengar dan kualiti bateri). Hanya bateri berkualiti tinggi yang terdapat dalam pelbagai pilihan kami. Penghantaran percuma pada 120 bateri! Serta diskaun untuk pelanggan tetap.

Satu siri MERCURY-FREE yang berkuasa adalah bateri berprestasi tinggi dan tahan lama untuk alat pendengaran - dan, tentu saja, voltan tinggi yang stabil dari kuasa satu, dipatenkan.

Kapasiti: 100mAh

Baterai Duracell 10 berjenama EasyTab® menampilkan teknologi Duralock Power Preserve sehingga hayat bateri sehingga 4 tahun dalam keadaan biasa.

Kapasiti: 120mAh

Purata hayat bateri iCellTech jauh lebih lama daripada bateri lain yang diketahui. Bateri iCellTech mempunyai cas pada penggunaan semasa yang tinggi dan memberikan prestasi yang lebih tinggi untuk alat bantu pendengaran, tidak seperti bateri lain.

Kapasiti: 105mAh

Taipkan bateri zink udara 312 pr41 untuk alat bantu pendengaran

Bateri untuk alat pendengaran berukuran 312 digunakan untuk alat bantu dengar belakang yang padat. Bateri ini mempunyai pengekodan coklat pada pembungkusan. Rata-rata, bateri jenis 312 tahan dari 3 hingga 10 hari (bergantung pada alat bantu dengar dan kualiti bateri). Rangkaian kami hanya merangkumi bateri yang terbukti. Penghantaran percuma pada 120 bateri! Potongan harga untuk pelanggan tetap!

Satu siri MERCURY-FREE yang berkuasa adalah bateri berprestasi tinggi dan tahan lama untuk alat pendengaran - dan, tentu saja, voltan tinggi yang stabil dari kuasa satu, dipatenkan.

Kapasiti: 170mAh

Bateri Duracell 312 dengan tanda EasyTab® menjamin jangka hayat yang panjang. Pembungkusan pelindung Duracell yang ringan tetapi tahan lama membolehkan anda melindungi bateri anda dengan selamat dan boleh dipercayai.

Kapasiti: 180mAh

Kelebihan utama bateri iCellTech adalah harga. Ini adalah bekalan kuasa paling berpatutan di talian kami. Tambahan penting ialah ketiadaan bahan berbahaya (merkuri); b bateri tidak mengalir; e standard kualiti Eropah.

Kapasiti: 170mAh

Jenis bateri udara-zink 675 pr44
untuk implan koklea (pemproses pertuturan)

Kuasa satu 675 PLUS IMPLAN

Kami menawarkan kuasa bebas merkuri satu bateri seri IMPLANT plus. Bateri implan Cochlear Series terutamanya beban. Implan Powerone Varta plus 675 adalah bateri paling berkuasa di dunia. "Dibuat di Jerman"!

Implan Koklek iCellTech 675

Bateri implan koklea iCellTech generasi baru telah dirancang khusus untuk memberikan jangka hayat yang panjang di bawah arus beban tinggi dengan voltan operasi yang tinggi. icellTech 675 Cochlear - jaminan kestabilan!

Bateri berkualiti adalah sumber tenaga yang boleh dipercayai untuk alat bantu pendengaran anda..

Produk AUDIFON telah dihargai oleh pelanggan di lebih daripada 65 negara. AUDIFON mengembangkan dan mengeluarkan alat bantu pendengaran dan bateri di Jerman.

Keupayaan mendengar dengan pasti tidak boleh menjadi impian bagi pengguna alat bantu dengar. Dengan bateri Auditas Varta (Jerman) yang kuat untuk alat bantu pendengaran, anda akan sentiasa merasakan keselesaan penggunaan, tanpa kehilangan kualiti. Dengarkan kehidupan di sekitar anda dengan Auditas!

Penapis sulfur melindungi alat pendengaran dengan pasti dari kelembapan dan sulfur. Sesuai untuk: CIC (intra-channel), XP (intra-ear) dan RIC (dengan ukuran penerima di telinga: S, M, P), BTE (model belakang telinga dengan tiub nipis). Set ini merangkumi 8 penapis sulfur, dengan pemegang. Dengan menggunakan pemegang ini, lebih mudah untuk memasang dan mengeluarkan penapis belerang dari kait pada penerima atau panduan suara.

Penjagaan Alat Bantu Dengar

Kapsul untuk mengeringkan alat bantu pendengaran

Kapsul digunakan untuk mengeringkan alat bantu pendengaran. Gunakan kapsul khas setiap hari untuk mengelakkan kerosakan dan memanjangkan jangka hayat alat bantu pendengaran anda..

Tablet Pembersih Earmold

Dengan menggunakan tablet pembersih, pembersihan bersih dari penutup telinga dan penutup telinga dilakukan. Bahan aktif melarutkan walaupun telinga yang paling tua.

Peranti untuk pengeringan dan pembasmian kuman UV

Pengering mengelakkan kerosakan pada elektronik sensitif dari kotoran, peluh, atau kelembapan. Rawatan UV yang berkesan memastikan penyingkiran mikroorganisma berbahaya, termasuk bakteria, kulat dan virus. Ia membantu mencegah jangkitan atau keradangan telinga..

. PROMOSI HARI.
Buat pesanan SEKARANG untuk 120 bateri ke atas
dapatkan diskaun MEGA dan penghantaran percuma.

Dijamin berkualiti tinggi dan kemudahan maksimum.!

Penghantaran tetap di seluruh Rusia - 200 rubel!

Syarikat kami telah hadir di pasaran sejak 2012. Kami sangat berbangga dan menghargai pelanggan tetap kami. Pakar kami sentiasa bersedia untuk membantu dan menyelesaikan semua soalan anda secara profesional. Tinggal bersama kami, dapatkan diskaun dan harga terbaik untuk bateri dari kami! Kelebihan kami:

 1. Penghantaran percuma dari 3000 rubel
 2. Perkhidmatan!
 3. Produk asli dan jaminan kualiti.
 4. Penghantaran segera ke mana sahaja.
 5. Penghantaran mel tetap - 200 rubel.
 6. Diskaun 10% untuk pelanggan Instagram.

BANTU KAMI MENJADI LEBIH BAIK!

Tinggalkan maklum balas anda mengenai kualiti perkhidmatan kami di profil Avito atau pada Julia dan terima dari kami sebagai hadiah - bateri secara percuma! Langgan profil untuk mengikuti perkembangan harga dan produk baru!

Bateri untuk alat pendengaran di Moscow

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Penjual dalam talian boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Bateri Alat Bantu Dengar

Bateri Alat Bantu Dengar Premium BTE

Sokongan yang boleh dipercayai untuk pendengaran yang sangat baik!

Untuk menikmati suara dunia dan ucapan orang yang disayangi, hanya alat pendengaran tidak mencukupi. Penting untuk menggunakan bateri yang boleh dipercayai! Pilihan mereka mesti didekati dengan perhatian khusus. Hanya mikroakumulator berkualiti tinggi yang dapat memastikan kelancaran operasi peranti. Mereka tidak akan gagal pada saat yang paling penting dan akan memberikan pendengaran yang baik tanpa gangguan dan kerosakan.!

Health Storage menawarkan bateri berkualiti premium dari jenama dipercayai EcoPower dan ErgoPower. Kualiti bateri yang sempurna ini disahkan oleh ujian eksperimen, sijil pematuhan dan tinjauan banyak pelanggan yang berpuas hati..

Faedah membeli-belah di Pantry-Health

Untuk semua jenis
radas

Kualiti tinggi
Ergopower dan Ecopower

Jangka masa lanjutan
servis bateri

Terbesar
rangkaian kedai

Penghantaran
merentasi Persekutuan Rusia dan CIS

Penghantaran percuma
semasa membuat pesanan dari 30 keping

Katalog Bateri

 • Disusun mengikut:
 • kebaharuan
 • kenaikan harga
 • penurunan harga
 • populariti

Berkualiti tinggi disahkan oleh pakar

Bateri Ergopower Kawalan Kualiti

Bahagian terpenting alat bantu pendengaran

Alat bantu dengar yang paling mahal dan boleh dipercayai dapat menurunkan pemiliknya sekiranya bateri berkualiti rendah dipasang di dalamnya. Health Pantry menawarkan mikroakumulator terbaik yang memastikan kelancaran operasi semua jenis alat pendengaran.

Salah satu kelebihan utama bateri kami adalah jangka hayat mereka yang panjang, yang menonjol dari persaingan. Selain itu, anda boleh meningkatkan jangka hayat bateri secara bebas. Apabila alat pendengaran tidak digunakan, buka ruang bateri dan tidak akan habis.

Bateri kami mempunyai reka bentuk yang senang, berkat yang bahkan orang tua dapat menghubungkannya dengan mudah. Semua bateri berdasarkan teknologi udara-zink moden, yang membolehkan anda mengaktifkannya apabila terkena udara. Cukup keluarkan pelekat dari permukaan bateri dan ia akan mula berfungsi.!

Kemudahan penggunaan semua model dibandingkan dengan keselamatannya. Tidak seperti pesaing, bateri kita tidak mengandungi merkuri dan tidak memberi kesan pada tubuh manusia..

Health Pantry menawarkan bateri alat pendengaran pada harga terendah. Produk kami boleh dibeli di St Petersburg atau Moscow. Kami juga menghantar bateri untuk alat pendengaran ke mana sahaja di Persekutuan Rusia, sama ada melalui kurier atau dengan Pos Rusia.

Dalam pelbagai pilihan kami - 5 model bateri yang sesuai untuk alat belakang, telinga, saluran, poket, dan juga implan koklea.

Bateri Alat Bantu Dengar

Kod produk: 202457

Ketersediaan: Ada stok

Pengeluar: Varta (Jerman) Power One p10 MERCURY-FREE bateri mesra alam untuk..

Kod produk: 202005

Ketersediaan: Ada stok

Pengilang: UK. Bateri Rayovac Extra Advanced untuk Telinga dan Telinga..

Kod produk: 202473

Ketersediaan: Ada stok

Pengilang: Siemens (Jerman) Alat bantu dengar perlu dipercayai, serba boleh dan..

Dalam katalog anda boleh membeli bateri untuk alat bantu dengar pelbagai pengeluar dan jenama: Siemens, Phonak, Widex dan lain-lain. Tinggalkan permintaan melalui e-mel, hubungi atau segera membuat pesanan di laman web ini. Kami menghantar di Moscow dan seluruh Rusia.

Populariti berdasarkan kepercayaan

Bateri Rayovac Extra Advanced mudah digunakan. Untuk menggunakannya, masukkan ke dalam ruang bateri alat bantu pendengaran, lepaskan pelekat dari padanya sehingga terpasang di udara selama satu minit - begitulah cara ia diaktifkan. Maka anda boleh menggunakannya dengan selamat. Ia sesuai untuk peranti di telinga dan di belakang telinga, dan siri bateri dari Britain ini adalah salah satu yang paling popular di dunia.

Keselamatan dan keramahan alam sekitar

Bateri Alat Bantu Dengar Signia adalah pengembangan hak milik Simens. Model-model ini dibezakan oleh kekuatan, kualiti dan kebolehpercayaan penggunaan jangka panjang. Untuk keselamatan sampel, mereka dibalut dengan bahan tiga lapis. Baterai Siemens tidak mengandungi merkuri, yang menunjukkan keramahan persekitarannya - sesuai untuk mereka yang mementingkan kesihatan mereka dan tidak melupakan alam sekitar.

Tidak seperti model jenama Britain di atas, sampel ini mengaktifkan 5 minit sebelum dimasukkan ke alat bantu pendengaran. Untuk melakukan ini, anda juga perlu mengeluarkan filem pelindung.

Kapasiti yang diperlukan untuk pelaksanaan teknologi moden

Varta adalah jenama yang diuji masa yang didengar oleh semua orang. Pengilang Jerman mengurus sumber tenaga yang mesra alam, menjadikannya mesra alam.

Skop langsung aplikasi mereka adalah alat intra-saluran dan intra-telinga. Apabila alat bantu dengar moden memperoleh teknologi tanpa wayar, penggunaan tenaga mereka meningkat, jadi bateri dari Wart menyahut cabaran masa ini. Sampel berkapasiti ini tidak mengandungi merkuri, tetapi diaktifkan sebagai model Rayovac..

Berkongsi ini

Produk ini tidak tersedia untuk penghantaran ke wilayah anda.

terima kasih!

Kami sentiasa berusaha yang terbaik untuk menggembirakan pelanggan kami dengan harga terbaik..

Salam, Kedai dalam talian Wildberries.

Ditambah ke Senarai Menunggu

Ketahui mengenai kemasukan

Akan datang

Penerangan

Ini adalah bateri zink udara, yang menggunakan oksigen sebagai katod, dan serbuk zink sebagai anoda. Tidak seperti bateri di mana merkuri atau perak digunakan, ia lebih bertenaga tenaga dan tidak hanya tahan lebih lama daripada analog, tetapi juga mengekalkan voltan berterusan sepanjang hayat bateri..

Maklumat mengenai spesifikasi teknikal, skop penghantaran, negara pembuatan dan penampilan barang hanya untuk rujukan dan berdasarkan maklumat terkini yang tersedia dari pengilang

terima kasih!

Kami sentiasa berusaha yang terbaik untuk menggembirakan pelanggan kami dengan harga terbaik..

Bateri Alat Bantu Dengar

Jenis Bateri 10

Jenis Bateri 13

Jenis Bateri 312

Jenis Bateri 675

Jenis Bateri 675 (implan tambah)

Jenis bateri AAA (pinky)

Jenis bateri AA (jenis jari)

GP bateri, ZP

Mana-mana model alat bantu pendengaran memerlukan bateri yang boleh dipercayai. Pengoperasian peranti sangat bergantung pada kualitinya, jadi anda perlu memilih pembawa tenaga dengan berhati-hati. Setiap orang yang membeli alat pendengaran berhadapan dengan keperluan penggantian bateri yang kerap. Tidak kira kelas mana yang dimiliki oleh peranti ini - premium atau ekonomi: pengguna mahu peranti berfungsi selama mungkin.

Bateri zink-udara yang paling biasa digunakan untuk alat bantu pendengaran. Bateri boleh guna dan tidak dapat diisi semula. Bateri moden untuk alat bantu dengar mempunyai jangka hayat yang panjang, kuasa tinggi dan voltan berterusan. Bateri alat pendengaran berbeza dalam ukuran dan dipilih secara berasingan untuk setiap model..

Sekiranya anda memerlukan bateri untuk alat bantu pendengaran, pakar di Hearing Studio Network of Hearing Aid Center akan membantu anda memilih yang betul. Kami mengesyorkan menggunakan bateri berkualiti tinggi untuk alat bantu dengar dan menggantinya tepat pada masanya..

Penerbitan Mengenai Asma